Klinikk

HVORFOR VENNADENT?

Vi bryr oss om alle pasientene våre og setter pasientenes ønsker og behov i fokus. 

Tannhelse er en viktig del av helse i generelt. Vi er opptatt av å se menneskekroppen som en helhet og prøver også fra vårt ståsted å se eventuelle relasjoner til andre problemer i kroppen.

For at du skal få den beste opplevelsen og det beste resultatet er vi opptatt av god tjenester og nye metoder, ny teknikk og moderne utstyr. Utviklingen innen odontologi går svært raskt. Vi holder oss faglig oppdatert for at du skal få den aller beste behandlingen. 

Hos oss vil man bli møtt med smil, åpenhet, forståelse og omsorg. Pasienter med tannlegeskrekk føler seg trygge hos oss og er man flink til å gi beskjed om tannlegeskrekk, settes det av ekstra god tid.Vi har tro på å være i forkant, både når det gjelder din tannhelse, og når det gjelder våre muligheter til å kunne hjelpe deg. Forutsetningene for dette må være på plass, både når det gjelder vår kompetanse og også våre tekniske hjelpemidler.

VENNADENT TILBYR

 • Undersøkelse og tannstensrens med airflow (høytrykkspyler for tennene) 
 • Behandling av tannlegeskrekk
 • Rotbehandlinger 
 • Bittskinner – behandling av TMD (temporomandibulær dysfunksjon) 
 • Blekkeskinner
 • Tannfargede fyllinger
 • Tannestetiske behandlinger
 • Tanntrekking 
 • Implantat-behandlinger
 • Kroner, broer og skallfasetter
 • Cerec – krone på dagen
 • Invisalign

Ivana Karadzic

Tannlege

Ivana er en dyktig tannlege med 10+ år erfaring innen yrket. Hun har doktor grad i Pediatric Dentistry og er medlem i e den norske tannlegeforening. Ivana startet å jobbe på klinikken April 2017. Med en lidenskap for tannhelse er Ivana kjent for å gi grundig pasientbehandling med forkus på helse, komfort og estetisk skjønnhet. Ivana er opptatt av å holde seg faglig oppdatert å er derfor gjevnlig med på diverse kurs som holdes i EU og Asia for å kunne yte best mulig service til pasientene sine.

Srdjan Cizmovic

Tannlege

Srdjan Cizmovic kommer fra Montenegro og har sin utdanning i odontologi fra Universitetet i Beograd fra 2009. Han er en tannlege med 12+ års erfaring innen yrket. Han har de siste 9 årene jobbet som en av hovedtannlegene i Tannhelse Rogaland før vi var så heldige å fikk han på teamet vårt. 

Nadine Spelinski

Tannlegeassistent

Nadine startet å jobbe på klinikken i April 2010. Hun fullførte sin utdannelse i Tyskland og har jobbet som tannpleier siden 2004. Hun møter deg med et smil i det du kommer inn på klinikken. Hun er løsningsorientert å hjelper deg gjerne med å finne løsninger, booke timer m.m.

Slobodan Karadzic

Styreleder

Slobodan startet på klinikken September 2017 som hovedassistent. Han jobber raskt og effektivt, å er opptatt av at alle pasienter skal få en god opplevelse. Slobodan bruker mye tid på å lytte til pasientene å gi råd, slik at de alltid skal føle seg trygge i vår tannlegestol. Slobodan har en fantastisk sans for humor og har en positiv innflytelse på våre pasienter.

Ine Eltervåg Stangeland

Assistent

Ine startet på klinikken Mai 2020. Hun møter deg alltid med ett smil i resepsjonen å er til å møte på telefonen. Hun er en snill og positiv ung dame, som gjerne hjelper deg med bestilling av avtaler eller bare slå av en prat mens du venter.